NIEUWS

Welke maatregelen nemen wij omtrent het Corona Virus?

Geachte CBX Nederland relatie,

Als trouwe klant bij CBX Nederland vertrouwt u op ons als leverancier en dienstverlener voor uw werkplaatsinrichting. Nu wij internationaal te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij eens en te meer het belang van onze dienstverlening voor de voortgang van uw bedrijfsvoering. In acht neming van het pakket van maatregelen dat per 16 maart in is gegaan proberen we daar ons processen dan ook zo goed mogelijk daarop aan te passen.

Onze drijfveer is simpel: iedereen gezond houden.

Dit kan alleen samen. Onder de huidige omstandigheden proberen wij zo goed mogelijk de wettelijk verplichte keuringen uit te voeren, als ook de bestelde leveringen. Hiervoor hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Wij volgen strikt de landelijke Coronavirus preventierichtlijnen. Dit betekent nu dat wij onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis laten werken. Onze telefooncentrale is dusdanig ingesteld dat alle vragen van klanten en leveranciers naar de juiste CBX medewerker worden geleid. Om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te coördineren hebben wij daarbij altijd op kantoor een minimale bezetting.

  • Onze servicemonteurs moeten nu eenmaal het veld in om de keuringen uit te voeren. Zij houden de minimale veilige afstand van 1,5 meter aan voor het onderlinge contact met uw medewerkers, ook weer conform de preventierichtlijnen. Wij vragen u deze afstand samen zo goed mogelijk in acht te nemen om mogelijke besmetting te voorkomen.

  • Alle fysieke afspraken welke niet noodzakelijk zijn, dienen te worden vermeden. Contactmomenten bijvoorbeeld voor verkoop of consult vinden enkel telefonisch of online plaats. In ieder geval tot 6 april 2020.

Gezien de problematiek in Noord-Italië verlopen de leveringen vanuit Italië niet geheel vlekkeloos. Op dit moment zijn de fabrieken over het algemeen geopend. Ook dit verandert continu door stakingen en maatregelen vanuit de landelijke politiek aldaar. Door deze omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd.

Wij proberen alle informatie van leveranciers en onze branche zo goed mogelijk te volgen en u daarmee op de hoogte te stellen. Wij hopen dat wij samen met u op een veilige manier kunnen zorgen dat de zaken die van belang zijn alsnog kunnen worden uitgevoerd.

Wij vertrouwen erop u met dit bericht op een correcte wijze te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Maurits Goluke
Algemeen directeur CBX Nederland B.V.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!