NIEUWS

AMT neemt de TreadSpec en GrooveGlove onder de loep

De TreadSpec is een overrijdbare bandenscanner die binnen enkele ogenblikken een volledig rapport van de banden kan geven.

Het is alweer een tijdje geleden, maar tijdens AMT Live in Gorinchem nam AMT een uitgebreid kijkje bij de T-Scan TreadSpec die CBX Nederland daar werkend heeft laten zien. Zoals verwacht was het magazine onder de indruk.

GrooveGlove

Ongeveer een jaar geleden schreef AMT al over de GrooveGlove tijdens de huisshow van CBX Nederland. Toen viel al op dat de verkoopmogelijkheden van de GrooveGlove bij veel garagebedrijven voor een omzetstijging zou gaan zorgen.

Binnenkort zal AMT dan ook een ‘unboxing’ artikel schrijven over de GrooveGlove. Houd onze website en facebook pagina dan ook in de gaten voor dit artikel.

TreadSpec

Nu is er dan ook de TreadSpec, waarvan het eerste exemplaar in Nederland al verkocht is. AMT nam een kijkje tijdens AMT Live en schreef een artikel over haar bevindingen.

Ten opzichte van concurrerende drive-over bandenscanners viel op dat de TreadSpec geen bewegende delen had. Daarnaast was de TreadSpec beter geschikt voor brede banden en dubbel lucht assen.

Benieuwd wat de TreadSpec voor uw werkplaatsomzet kan betekenen? Neem contact op met verkoop@cbx-nederland.nl voor een scherpe offerte!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!