NIEUWS

RDW doelstelling niet gehaald

Mocht tien procent hiervan besluiten te stoppen met APK, dan blijven er alsnog 585 over. Aangezien er in de afgelopen zestien maanden maximaal 212 stuks in één maand geplaatst zijn (en dit is maar één keer voor gekomen), valt aan te nemen dat voor 1 mei niet de resterende 585 stuks geplaatst zullen zijn.

 

Ondanks alle waarschuwingen die de RDW en diverse marktpartijen al vijf jaar uitdragen, lijkt de angst om te investeren toch de overhand gekregen te hebben.

Als de keuze voor een remmenbank nog gemaakt moet worden, maakt CBX deze wel erg makkelijk. De Newcom 1202 is nog steeds de laagste (21mm) platenbank en heeft als enige een compleet RVS vloerwerk, RVS sensoren, een onderhoudsvrij lagerwerk en oppervlak en wordt bovendien als enige met 10 jaar garantie geleverd. Sterker nog, voor deze garantie is het afsluiten van een onderhoudscontract niet nodig. Ook dat is uniek in de markt. CBX kan als enige een relatief korte levertijd op de Newcom 1202 geven, dus voor wie niet maanden zonder APK wil werken is de Newcom 1202 de oplossing.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!