4 koloms hefbruggen

4 koloms hefbruggen

CBX heeft een zeer breed gamma 4-koloms hefbruggen. Verkrijgbaar in hefcapaciteit van 3.000 Kg tot 12.000 Kg voor personenauto's, in verschillende maten dus voor iedere werkplaats een passende oplossing. Brede of smalle rijbanen, met of zonder uitlijn voo
Ga naar 4 koloms hefbruggen
2 koloms hefbruggen

2 koloms hefbruggen

CBX heeft een breed gamma 2-koloms hefbruggen. Elektro-hydraulisch of spindel, drempelvrij of zonder bovenleiding, met hoge of lage hefcapaciteit. CBX levert jaarlijks tientallen nieuwe tweekoloms hefbruggen aan autobedrijven door heel Nederland.
Ga naar 2 koloms hefbruggen
Schaarhefbruggen

Schaarhefbruggen

Een schaarhefbrug is een ideale manier om uw werkplaats rustig en overzichtelijk te houden. Daarnaast kan een schaarhefbrug netjes gelijkvloers weggewerkt worden. CBX levert dan ook een breed gamma wielvrije en rijbanen schaarbruggen. Natuurlijk uit te br
Ga naar Schaarhefbruggen
Stempelhefbruggen

Stempelhefbruggen

Een stempelhefbrug geeft een luxe uitstraling aan uw werkplaats en zorgt bovendien voor veel gebruiksgemak. CBX levert hoge kwaliteit stempelhefbruggen en verzorgt de montage in de vloer.
Ga naar Stempelhefbruggen
Schadehefbruggen

Schadehefbruggen

Wat voor schadehefbrug u ook nodig heeft, CBX heeft hem. Een mobiele hefbrug voor het schadebedrijf, die makkelijk te verrijden is of een permanente versie met ingebouwd wielvrij systeem. Vraag online een offerte aan voor alles in uw schadewerkplaats.
Ga naar Schadehefbruggen
Mobiele hefkolommen

Mobiele hefkolommen

Mobiele hefkolommen met afstandsbediening tot 7.500 Kg van Europese makelij. Geleverd met CBX Nederland service!
Ga naar Mobiele hefkolommen
0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!