NIEUWS

De unieke voordelen van airco service stations van CBX Nederland

Met de unieke EcoLock koppelingen van de BrainBee aircoservice apparatuur van CBX Nederland bespaart u koudemiddel

CBX Nederland heeft een aantal unieke airco service stations in haar programma. Hierop zijn een aantal kenmerken aanwezig die u niet alleen omzet kunnen opleveren, maar u ook geld kunnen besparen. We noemen er een paar.

Het unieke EcoLock systeem van onze airco service stations

De BrainBee airco service stations van CBX Nederland hebben een uniek, gepatenteerd EcoLock systeem. Dit systeem brengt een aantal grote voordelen met zich mee:

  • Geen vervuiling meer in de tank.
  • Controle op goede aansluiting van de koppelingen.
  • Controle op lekkage van de aansluitingen van het aircosysteem van de auto.
  • Geen verlies van koudemiddel meer bij ontkoppelen

Geen vervuiling meer in de koudemiddel tank van uw airco service station

Het speciale EcoLock systeem voorkomt dat tijdens het aansluiten van de koppelingen aan de service aansluitingen van het aircosysteem van de auto buitenlucht in de koudemiddel tank van uw aircoservice station komt. Bij conventionele koppelingen zorgt het aansluiten van de koppelingen namelijk voor een kleine vervuiling van de tank, waardoor uw koudemiddel-tank na verloop van tijd niet zuiver meer is.

Controle op correcte aansluiting van de koppelingen

Voordat u de EcoLock koppelingen vast draait controleert het airco service station door middel van een vacuüm controle of de koppelingen goed aangesloten zijn. Dit voorkomt verlies van kostbaar koudemiddel!

Controle op de aansluitkoppelingen van het voertuig

De EcoLock koppelingen controleren na de vulcyclus de afdichting van de koppelingen van het aircosysteem van de auto. Het komt regelmatig voor dat deze koppelingen lekken, maar de monteur die het airco systeem vult dat niet merkt. Uw klant zal binnen korte tijd bij u terugkomen met de klacht dat het airco systeem niet goed meer koelt. U hebt dan een ontevreden klant en moet wellicht de kwestie onder garantie oplossen. De EcoLock koppelingen controleren dit voor u, wat u dus veel geld en ontevreden klanten kan besparen!

Bespaar tijd en geld met het Turbo-charge systeem

Optioneel is op de BrainBee airco service stations van CBX Nederland het turbo charge systeem te bestellen. Hiermee kunt u het koudemiddel sneller terugwinnen uit het voertuig. Dit bespaart u niet alleen tijd. Het teruggewonnen koudemiddel is ook nog eens zuiverder. Daarnaast heeft het airco service station minder energie nodig om dezelfde operatie uit te voeren, wat u ook nog eens energie scheelt!

Hoe kunt u hiervan profiteren?

Ook profiteren van de unieke kenmerken van de BrainBee airco service stations van CBX Nederland? Download hier een printversie van ons airco-apparatuur aanbod. Stuur een e-mail naar verkoop@cbx-nederland.nl of bel naar 0345 – 580.670. U kunt op iedere pagina van een airco service station ook direct een offerte aanvragen!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!